Neler yeni

Rehber Aşama 2: Kendini Bölgenin Hakimi Sanmak

editor

Normal Üye
Katılım
16 Eyl 2019
Mesajlar
508
Olayın, at mızrağı hayvana hoop avcısından öteye olduğunun tam olarak anlaşıldığı kısım. Artık yaşam standartlarını yükseltmek için uğraşır hale geliyoruz. Deri zırh, bayıltıcı oklar, taktiksel avlanma hepsi bu aşamada oyuncunun en iyi dostları olur hale geliyor. Bolluk içinde yaşamak ve işlerin iyi gitmesi, oyuncunun gevşemesine, kendi gücünü gözünde abartmasına yol açıyor. Ancak evine gelecek bir saldırı veya T-rex gibi dinozorlara yapacağı saldırılarla aslında deniz kıyısında duran bir kayadan bile güçsüz olduğu gerçeğini yüzüne vuracaktır. Benim evime T-rex saldırıp tüm evimi yıkmış ve tüm dinozorlarımı öldürmüştü. Yeniden doğarak T-rex’İ farklı bir bölgeye çekmiştim ve kurtarabildiğim eşyaları kurtarmış, evimi yeniden inşa etmiştim.


Bu aşamada tavsiyem; adanın güvenilir bir kısmına küçük bir baraka kurup önemli eşyaları ve işe yarayan dinozorları yedekleyerek barakaya bırakmak olur. Bu şekilde hazırlıklı olduğunuz için evinize gelecek saldırı sizi etkilemez. Bu aşamada kendi bölgenizi belirlemek için saldırgan dinozorların zarar veremeyeceği duvarlarla çevirmek alabileceğiniz geçici bir tedbir olabilir. Bu aşama da hayatta kalan biri oynayış tarzına göre hızlıca üçüncü aşamaya geçebilir.

1569012965507.png
 

Benzer konular


Google ads alanı