Neler yeni

Rehber Aşama 3: Sanayi Devrimi

editor

Normal Üye
Katılım
16 Eyl 2019
Mesajlar
508
Artık ateş icat olalı, son kızılderili öleli baya zaman geçmiş eğer bu aşamadaysanız. Yay yerine arbalet, mızrak yerine kılıç kullanmaya başlanır genelde bu seviyede ama bir yandan da oyuncunun gözü ateşli silahlarda kalır. İlk tabancamı yapmak için deli gibi metal topladığım ilk zamanı hiç unutmam. Artık saman veya tahta ev yerine kendinize metalden, patlayıcılar dışında hemen hemen hiç bir şeyden zarar görmeyen bir ev yapma zamanı gelmiştir. Metal sığınağınızı yaptıktan sonra bir önceki aşamada yaptığınız sınır duvarlarını, metal çivili tuzaklarla değiştirip çevreyi daha rahat görebilirsiniz.


Metal toplarken tavsiyem; bir Ankylo evcilleştirip, onu metal çıkardığınız dağlık alanda güvenli bir yerde bırakmanız ve uçan canlılardan kuracağınız bir filoyla metalleri evinize taşımanız. Bu şekilde hem daha hızlı metal toplarsınız hemde dağdan evinize giden yoldaki tehlikelerden uzak güvenli bir şekilde yaşarsınız. Evin etrafına çivili tuzak koydunuz, ama yetmez en iyi savunma bir yerden sonra saldırıdır. Metal çitinizin sınırlarına otomatik taret kurarak evinize yaklaşan saldırganları siz evde yokken dahi öldürebilirsiniz. Kendi istediğiniz ekipmanlara kavuştuktan sonra evinize elektrik sağlayabilir ve buzdolabı gibi teknolojik aletler kullanabilirsiniz. Böyle anlatması kolay gözükse de aslında baya zor bir aşamadır. Düzeninizi kurduktan sonrası sizin fantezinize kalmış. İster bebek dinozorlar büyütün, ister boss’lara saldırın. Ben de henüz bu aşamada olduğum için fazla tavsiye verebilecek konumda olduğumu sanmıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 4992
 

Google ads alanı