Neler yeni

BiteFight Nasıl Bir Oyundur?

istanbul

Normal Üye
Katılım
25 Ağu 2019
Mesajlar
90
Bitefight oyunu.png

BiteFight Gameforge tarafından hazırlanmış 2006 tarihinde piyasaya sürülmüş bir oyundur. Kullanıcı sayısı 12 milyona kadar ulaşmıştır. Vampirler ve kurt adamların birbirlerine karşı savaştığı ücretsiz bir oyundur. Oyuncu oyuna ister kurt adam isterse vampirler tarafından dahil olur, oyuncu oyuna yeni başladığı için gücü zayıf olacaktır. Karakteri güçlendirmek için de çeşitli görevler alabilir bu görevleri başarıyla tamamladıktan sonra kazanılan altınlarla eşyalar, iksirler alabilirsiniz. Bu sayede rakiplere karşı güç kazanabilirsiniz.

Oyun oldukça iyi grafiklere sahiptir ve kullanıcı sayısı ile de ne kadar başarılı olduğunu ortaya koymuştur. Kurt adam ve vampir oyunları tüm Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de sevilen kategorilerdir. Bunu bilen firma da ülkemizde Türkçe olarak oyunu yayına almıştır. Oyun web tarayıcı oyunudur ve üye olarak site üzerinden oynayabilirsiniz. Gameforge şirketi web tarayıcı oyunları konusunda oldukça kaliteli işler çıkarmaktadır. bu oyunda onlardan birisidir. BiteFight oyunu ile iyi bir oyun deneyimi geçirebilir ve canınız sıkılmadan oyun keyfi çıkarabilirsiniz.

BiteFight oyunu resmi sitesi olan https://tr.bitefight.gameforge.com/game'a tıklayın ve hemen üye olarak oyun oynamaya başlayın. Kurt adam olup vampirlere karşı ya da vampir olup kurt adamlara karşı amansız bir savaş verebilirsiniz. Ayrıca oyun hakkındaki görüşlerinizi ve oyun tecrübelerinizi de bu konuya yorum olarak belirtmekten çekinmeyiniz. Foruma üye olarak konuya yorum yapabilirsiniz.
 
Benzer konular Forum Tarih
admin BiteFight 0 136

Benzer konular

Google ads alanı