Neler yeni

Rehber Bonderlands Başarım Rehberi

admin

Yönetici
Kurucu
Katılım
18 Ağu 2019
Mesajlar
338
Konum
Kocaeli
Web sitesi
www.oyunlab.net
header.jpg
1-First One's Free
Claptrap'in mekanına gidip kapalı kabini açın

2-Dragon Slayer
Southern Shelf haritasında ki Captain Flynt Boss'unu öldürdükten sonra Claptrap'e dönüp görevi tamamlayın

3-A Road Less Traveled
Three Horns Divide haritasında The Road to Sanctuary görevini tamamlayıp(Catch a Ride'ı tamir edip) aracınızla yolda birkaç küçük ama önemli görevi yaptıktan sonra Sanctuary'e dönün ve şehrin kalkanını yenileyip etkinleştirin

4-New In Town
Sanctuary de Scooter ile tanışın verdiği görevi[Plan B] tamamlayın

5-An Old Flame
FrostBurn Canyon'a gidin. Haritada ki kanlı işaretleri takip edin ve Firehawk'ı yani Lilith'i bulun. Onu kurtarın ve iyileştirin. Banditleri yenin ve görevi tamamlayın

6-No Man Left Behind
Önce verilen basit ve küçük görevleri tamamlayın. Bloodshot Strongholda sızın.Haritada ilerlerken gelen düşmanları alt edin. Bloodshot Ramparts'a gidin ve Lilith'in erkek arkadaşı Roland'ı Hyperiondan kurtarın ve görevi tamamlayın

7-Wilhelm Screamed
A Train To Catch görevini aldıktan sonra Roland'la tanışın. Tundra Express'ine gidin ve Roland'ın casusu Mordecai'ı uyandırın.Tina ile tanışın.Şaka falan değil trenin ve köprünün amına koyduktan sonra End of the line'a gidin. Karşınıza çıkan Boss'u[Wilhelm'i] alt edin ve güç kaynağını alın.Sanctuary'e dönüp görevi tamamlayın.

8-Sky's The Limit
Yaşanan olaylardan sonra Sanctuaryden ayrılın Fridge'in girişine gidin ve görevi tamamlayın.

9-Can See My House From Here
Fridge'e gidin.İlerlerken karşınıza çıkan düşmanları öldürüp Highlands Outwash'e ulaşın.Supply beacon'ı yutan Boss thresher'ı alt edin ve supply beacon'ı alın.Highlands'e ulaşın ve Overlook'a gidin.Aldığımız supply beacon'ı çalıştırın ve onu Hyperiondan koruyun.Fast travel'ı etkinleştirin. Sanctuary'e dönün ve görevi tamamlayın.

10-Farewell, Old Girl
Wildlife exploitation preserve gidin.Mordecai'ı bulun ve Bloodwing'i kurtarmaya gidin.Sanctuary'e dönün.Claptrap'i upgrade edin ve görevi tamamlayın.

11-Got The Band Back Together
Thousand Cuts'a gidin.Brickle tanışın ve Roland'ın verdiği notu teslim edin. Brick'i takip edin ve engelleri aşın. Sanctuary'e Roland'a dönüp görevi tamamlayın.

12-Identity Theft
Opportunity'e gidin. Handsome Jack'in ikizini öldürün ve cep saatini alın.Jack'in ses numunelerini toplayıp.Angel'dan ses modülünü alın.Sanctuary'e dönüp Roland'a gidip görevi tamamlayın.

13-An Angel's Wish
Thousand Cuts'a gidin.Claptrap'le buluşup kalkanı kaldırın.İlerlerken karşınıza çıkan düşmanları alt edin ya da kaçamak yapıp speed run da yapabilirsiniz o size kalmış.The Bunker'a ulaşın. BNK-3R'ı alt edin.Ses numunesini yerleştirin ve güvenlik kapısını açın.UYARI Bu kısımdan sonrası story'e büyük etkisi olduğundan ağır spoiler olduğu için açıklamayacağım fakat zor veya anlaşılmayacak birşey yok görevi tamamlayın.

14-Bombs Away
Eridium Blight'a gitmeniz istenicek ilerlerken karşınıza yoğun düşman dalgaları ve bosslar çıkıcak onları alt edin.Arid nexus boneyard'a gidin ve görevi tamamlayın.

15-Knowing Is Half The Battle
Hyperion'ın pompa istasyonlarına gidin ve aşırı yükleme yapın.Boru hattına araçla darbe vurun ve parçalayın daha sonra içinden geçip Arid nexus Badlands'e ulaşın.Karşınıza çıkan Boss Saturn'ü yenin ve asansörü kullanıp köprüden Hyperion üssüne sızıp Handsome Jack'in ve Warrior'ın olduğu yerin bilgisini yükleyin.Sanctuary'e dönüp görevi tamamlayın.

16-Cool Story, Bro
Birkaç konuşma görevini yapın ve Eridium Blight'a gidin.Claptraple buluşun bir süre onunla ilerledikten sonra ayrılın ve düşmanları alt ederek Final Boss'una doğru ilerleyin.Hero's pass'e ulaşın Mordecai ve Brick'in yardımlarıyla düşmanları alt ederek ilerleyin.Vault of the Warrior'a ulaştıktan sonra Jack'i bulun ve büyük bir Boss savaşına hazır olun ya da Bosslar mı demeliydim :D görevi tamamladıktan sonra başarım gelicektir.​
 

Benzer konular

Google ads alanı