Neler yeni

Bonderlands Nasıl Bir Oyundur?

istanbul

Normal Üye
Katılım
25 Ağu 2019
Mesajlar
90
Bonderlands, aksiyon rol yapma oyunudur. Gearbox Software tarafından yaratılmış ve 2K Games tarafından yayınlanmış bir oyundur. Bir nesli etkisi altına almış olan bu oyun oyunculara bol eğlence vaad etmiştir. Bu oyun RPS (Role Playing Shooter) türü bir oyundur. Bu oyunda grafikler ilk planda değildir. Oyunda çizgi filme benzeyen grafik yöntemleri kullanılmış bir oyundur. Oyun Pandora adı verilen bir gezegende geçmektedir. Bu savaşçılar gezegenin sırlarını ortaya çıkarmak için savaşıyor.

Oyunun ikinci serisinde 4 karakter mevcutyur. Bunlar Commando sınıfında Axton, Siren sınıfından May, Assain sınfından Zero, Gunzerker sınıfından Salvador. Daha sonra Mecromancer ve Psycho adında 2 karakter eklenmiştir fakat bu karakterler paketi satın alarak eklenebilmektedir. Oyunda tüm karakterlerin özel yetenekleri vardır. Yapmanız gereken size en uygun karakteri seçmektedir. Mesela Axton karakteri taktiksel oynamak için uygun bir karakterdir. Eğer görülmeden hareket etmeyi seviyorsanız ve keskin nişancıysanız Zero karakterini seçebilirsiniz. Salvador karakterini seçmek istiyorsanız gizliliği sevmiyor olmanız gerekir. Stratejik oynamayı seviyorsanız Maya karakteri tam size göredir. Sizin için saldırı ve savunma önemli ise Gaige karakterini seçebilirsiniz. Ayrıca bu oyun içerisinde en çok silah kullanılan oyun olarak tarihe geçmiştir. Oyun ikinci serisinde ilk seriden daha çok satmıştır.
 
Google ads alanı