Neler yeni

HellStorm Roketatar Kullanımı Rehberi

samutm

Normal Üye
Katılım
9 Eyl 2019
Mesajlar
100
Merhabalar uzay pilotları

Uzay savaşlarınızda yeni bir silah daha artık ateşlediğiniz roketlerle düşmana daha fazla hasar verebilirsiniz bu belki kaderinizi değiştirecek.Hellstrom cinsinden roketlerde tüm üyeler için ateşleme, soğuma süresi ve verdiği hasar aynı düzeydedir.

Kredi ile alınabilen Çoklu Roketler

  • ECO-10
  • SAR1

Uridium ile Alınabilen Çoklu Roketler.

  • Hellstrom1
  • UBR-100
  • SAR2
  • CBO
1568079093028.png

ECO-10

Acemi-Multi-Angle-Damage-Roketi, roket seçeneğinizi alt kademelerde genişletir. Hangi türden olursa olsun, dayanıklı rakipler ECO-Hellstorm'ler üzerlerine gelince korkmaya başlayacaklardır.

1568079103478.png

HSTRM-01

Birimiz hepimiz için ve...

Dolu yağmuru gibi bu roketler düşmanın üstüne yağacak. Roket fırlatıcısından ateşlendikten sonra bu roketler, düşmana mahşer günün geldiğini düşündürecektir. Sürü halinde bu roketler daha da tehlikelidir, çünkü uzay gemisini her yerinden vururlar ve zırhını daha da çabuk zayıflatırlar.

1568079114352.png

UBR-100

UBR-100-Hellstorm-Roketi, roket fırlatıcısı ile sürü halinde ateşlenebilinir. Etkinleştirilmiş başlıkları ile uzaylılara karşı en azından % 80 daha etkili olurlar. Ve Hellstorm roketlerin Standart-Multi-Angle-Damage yeniliği de üzerine artı bir etkide bulunur.

1568079123666.png

SAR1

Kalkan emici özelliği bulunan Hellstorm SAR-01 roketi, roketatar tarafından ateşlenir..İyi bir ön saldırı silahıdır.

1568079133183.png

SAR2

Kalkan emici özelliği bulunan Hellstorm SAR-02 roketi, roketatar tarafından ateşlenir. İyi bir ilk saldırı silahıdır.

1568079143890.png

CBR

Bu roketleri fırlatabilmek için özel yapılmış silahını gene geminizdeki özel yuvasına koymanız gerekir ve bu silahı silahlar bölümünden satın alabilirsiniz işte kullanım aşamaları,

1568079153724.png

HST-1( Hellstorm Launcher 1 )

"Yükleme ustası"


Sadece bir roket savaşın kaderini değiştirebilir. 3 rokete birden saldırırsa, hasar o kadar büyük olabilir ki, savaş doğru dürüst başlamadan kazanılabilinir. Roket fırlatıcısın büyük imha gücü, ateş gücü konusunda yeni bir çığır açacaktır. Bu özel üretilmiş silah, maalesef sadece ona özel yapılmış roketlerle silahlandırılabiliniyor.

1568079162722.png

HST-2( Hellstorm Launcher 2 )

"Yükleme ustası"


Hellstorm Launcher 1 versiyonunun geliştirilmişi. Sadece bir roket savaşın kaderini değiştirebilir. 5 roket birden saldırırsa, hasar o kadar büyük olabilir ki, savaş doğru dürüst başlamadan kazanılabilinir. Roket fırlatıcısın büyük imha gücü, ateş gücü konusunda yeni bir çığır açacaktır. Bu özel üretilmiş silah, maalesef sadece ona özel yapılmış roketlerle silahlandırılabiliniyor.

1568079172626.png

Hangardan ekipmanlara geliniz aldığınız Hellstrom Launchert silahını uzay gemisine gönderiniz her iki konfigürasyoda bu işlemi yapınız bundan sonra ikinci aşamaya geçelim;
Oyun ekranınız kilit açtığınız bölümdeki roket şeklindeki kutuyu tıklayınız ok yönünde ilerleyiniz ,Eco-10 için Mavi, Hellstrom1 için Sarı, Ubr-100 için Kırmızı roket üzerine tıklayınız sonra noktaları olan kutu üzerine gelerek tıklayınız. Tüm noktalar yandıktan sonra tekrar tıklatıp roketlerinizi ateşlersiniz, bundan sonra noktaları şarj edip fırlatma işlemini her defasında yapmanız gerekir, fakat bu işlemi sizin için kolaylaştıracak bir cpu bulunmaktadır.

1568079184729.png

RL-LBI CPU peki bunu nasıl kullanacaksınız şimdi bu aşamaya geçelim.

Yapacağınız işlem önce donanımıza RL-LBI cpu yerleştirmek hangardan ekipmanlara geliniz RL-LBI CPU geminize gönderdikten sonra oyun ekranınızdaki kilit açtığınız bölümdeki CPU lar kutusuna (kare şeklindeki) geliniz. RL-LBI cpunuzu kırmızı üçgen şeklinde göreceksiniz, üzerini tıklayarak aktif ediniz aktif olduğunda etrafında kalın beyaz çizgi olacaktır. Bundan sonra seçtiğiniz roketi otomatik olarak fırlatacaktır.
 
Google ads alanı