Neler yeni

Rehber Knight Online Knight Royale Rehberi

FeyyazAdatepe

Normal Üye
Katılım
20 Mar 2020
Mesajlar
201
Yeni bir oyun modu olan Knight Royale artık oyunda kalıcı bir etkinlik haline getirildi ve günlük belirli saatler arasında yerini aldı. Etkinliğin özeti Knight Online'da oyun içerisinde tıpkı BDW Chaos gibi benzer bir bilidirim geliyor 10 dakika bildirim penceresi oyun içerisinde kaldıktan sonra ilk tıklayan 80 oyuncu etkinlik alanına gönderiliyor. Daha önceden PUBG oynayanlar bilir etkinliğin aşırı derece de buna benzediğini söylemek yanlış olmaz. Haritaya gönderilen oyunculara bir takım başlangıç eşyaları veriliyor ve çevrelerinde ki yaratıkları öldürerek loot yapmaları ve kendilerini geliştirmeleri isteniyor. Fakat şunu da unutmamanız gerekiyor sizinle birlikte diğer oyuncular da bu haritada ölüm kalım mücadelesi veriyor!!! Akabinde ve detayında :) etkinlik süresi boyunca hayatta kalan son oyuncu etkinliği kazanıyor.

Knight Online Knight Royale Modu :

-Oyuncular haritada rastgele konumlarda başlamaktadır.
-Savaşın başlamasından 3 dakika sonra zehirli gaz yayılmaya başlar.
-Savaşta sadece 1 oyuncu hayatta kalana kadar savaş devam edecek.
-Etkinliğe bildirim geldiğinde ilk tıklayan 80 oyuncu katılabilmektedir.
-(ÖNEMLİ!!!) Tüm oyuncular rakiplerin can miktarında ki azalışı can barında göremez!

Knight Online Knight Royale Haritası :

-Savaşa katılan oyubcu sayısı 40 ve üstünde olur ise etkinlik 1. Gaz bölgesinden itibaren başlayacaktır.
-Savaşa katılan oyuncu sayısı 40 ve altında olur ise etkinlik 3. Gaz bölgesinden itibaren başlayacaktır.
-Zehirli gaz 180 saniye ara ile 1. bölgeden 5. bölgeye doğru ilerler.

-Zehirli gazdan hasar almaya başladığınızda ekranınız mor rengi alır.
-Savaş alanındaki canavarları öldürerek eşya, iksir ve ok elde edebilirsiniz.
-Etkinlikte kullanılabilen üç farklı güç seviyesinde eşya setleri bulunmaktadır.
-Haritanın belirli yerlerinde belirli aralıklar ile ''Gift of Pathos'' sandıkları çıkmaktadır, bu sandıkları bularak eşya elde edebilirsiniz. Ayrıca bir rakibi öldürdüğünüzde de benzer kutu düşecektir fakat rakibinizde ki bazı eşyalar bu kutu içerisinde bulunmaktadır.

Şimdi geldik sizin en sevdiğiniz kısma etkinliğin ödülleri nedir ne değildir ne yaparak elde edersiniz buna değinelim hızlıca.

Knight Royale Ödülleri Nelerdir? :

Savaşta elde ettiğiniz sıralamaya göre ''Soul Gem'' kazanacaksınız. (HATIRLATMA!!!) Etkinliğe giriş yapmadan önce çantanızda mutlaka 1 adet boş yer bırakın !!! kazanacağınız Soul gemler çantanız dolu ise maalesef gelmemekte.




Yukarıda ki resimde görmüş olduğunuz gibi etkinlik içerisinde savaşta kazandığınız başarı sıralamanıza göre ''Soul Gem'' almaktasınız videoda bende sıralamada son %15-50 arasında ki dilimde olduğum için 20 + 1 de katılım ödülü aldığım için toplamda 21 tane ''Soul Gem'' aldım. Şimdi iyi güzel bunları aldık da ne yapacağız dediğinizi duyar gibiyim. Öncelikle bu gemleri Maradon'da yer alan NPC üzerinden dilediğiniz ödül ile takaslayabilirsiniz. Ödüller ise şöyle :

Soul GEM : ÖDÜL :

50 3 Günlük 13. Yıl Dönümü Amblemi
75 100 Adet Ibex ve 100 adet Crisis pot
100 7 Günlük VIP Vault Key
200 15 Günlük Blue Alencia Wings
400 15 Günlük Lunar Tattoo
1000 30 Günlük Bronze Premium
 
Google ads alanı