Rehber Okçu Ninja Becerileri Detaylar

26 Ağu 2019
70
0
8
Başarım
0
Okçu ninja karakteri becerileri ne işe yarar?

Okçu ninja karakteri pvp serverlerde çok fazla tercih edilen bir karakter olmadığı için hakkında bir çok bilgi bilinmemektedir. Metin pvp serverlerde genellikle savaşcı ve sura karakteri tercih edildiği için bu karakterler üzerine çok fazla bilgi bulanmamaktadır.

Bu nedenle bloğumuzda çok fazla tercih edilmeyen ve internet ortamında çok fazla detayı bulunmayan karakterler hakkında bilgiler vermeye çalışıyoruz.Bu makaledede okçu ninja karakterinin kullandığı becerilerin isimlerine göre ne işe yaradıklarını söylemeye çalışacağız.



Okçu ninja becerilerinin isimlerine göre ne işe yaradıklarını aşağıdan detaylı şekilde inceleyebilirsiniz;


BeceriBeceri Özelliği
Ok YağmuruKarşıdaki düşmana çoklu ok atarak çoklu saldırı yapmanıza olanak sağlar.
Tekrarlanan AtışArka arkaya birkaç kez ok atarak saldırmanızı sağlar.
Ateşli OkYanan bir ok atarak düşmana büyük bir zarar vermenize yardımcı olur.
Zehirli Ok Düşmanınızı zehirlemenize olanak vererek, daha kısa sürede öldürmenize yardımcı olur.
Hafif Adım Karakterinizin çok daha hızlı koşmasına olanak sağlar ve bu sayede düşmanlarınızı yakalayabilirsiniz.
Kıvılcım Vuruşu Çok kısa bir sürede ışık saçarak düşmana saldırı yapmanıza olanak verir.